kọntaktị
Mgbasa ozi ọha
ibe_banner

Akụkọ

kemgbe 2004, mba 150+ 20000+ ndị ọrụ

LXSHOW mepere alaka ụlọ ọrụ na Rọshịa

LXSHOW agbasawanyela ọrụ ya na Russia site na ịmepe alaka ụlọ ọrụ na Moscow iji nye ndị ahịa obodo ọrụ ka mma. Anyị nwere obi ụtọ ịkpọsa mmeghe nke ụlọ ọrụ mbụ anyị na mba ọzọ.

1

N'ịchọ ịnye ndị ahịa ahịa dị mma karị, anyị na-eguzobe ụlọ ọrụ na Russia na June, nke bụ ụlọ ọrụ mbụ anyị na mba ọzọ. Ụlọ ọrụ dị na 57 Shippilovskaya Street, Moscow, Russia. Ụlọ ọrụ a ga-ekwe ka anyị mee na-enye nkwado dị iche iche nke nkà na ụzụ na ọrụ mgbasawanye maka ndị ahịa ugbu a na ndị na-atụ anya na Russia dị ka Russia bụ otu n'ime ndị ahịa anyị kasị ukwuu n'ime afọ ole na ole gara aga. Ọrụ ndị ahụ ga-esite na ọzụzụ na nbibi na saịtị na ihu na ihu. mmekọrịta.

Nke a na ụlọ ọrụ ga-edu Tom, director nke anyị mgbe-sales otu, onye kwuru, na-ekwu okwu nke a dị mkpa mkpebi na ụlọ ọrụ mere,"E wezụga anyị àgwà, oké ọnụ laser igwe, LXSHOW nakwa pụta ìhè ọrụ dị mkpa nke ọrụ na ahịa njigide. .Ọ bụ ya mere anyị ji kpebie ịmepụta ụlọ ọrụ iji nyekwuo ndị ahịa obodo ọrụ dị mma."

Ọ gbakwụnyere, "N'ime afọ gara aga, Russia abụrụla otu n'ime ndị mmekọ azụmahịa anyị kachasị ukwuu ma guzobe mmekọrịta chiri anya na ụlọ ọrụ anyị. Ma, anyị na-atụ anya ịmepụta mmekọrịta chiri anya na ndị ahịa si Russia n'ọdịnihu."

2

Na-ekwu okwu nke Russia, ha ọbọp METALLOOBRABOTKA 2023 ngosi, nke malitere na May 22, na a nnukwu success. Dị ka otu n'ime ndị na-eduga emepụta na laser ụlọ ọrụ, LXSHOW n'ezie emeghị uche dị otú ahụ dị mkpa ohere na-egosipụta anyị elu, akpaghị aka eriri laser. ịcha na laser ihicha usoro.Mgbe ngosi biri, anyị mgbe-sales nnọchiteanya gara a obodo ahịa na-enye ọkachamara n'ọnụ ụzọ-ụlọ ọrụ.

Russia, dị ka Tom kwuru, abụrụla otu n'ime ndị mmekọ azụmahịa anyị kacha ukwuu. Ụlọ ọrụ ahụ ga-ejere ọtụtụ ndị ahịa ugbu a na ndị ahịa na Russia ozi. N'ihi ya, ịnọgide na-enwe mmekọrịta chiri anya a bụ ihe kacha mkpa anyị na-eme ka anyị nwekwuo azụmahịa maka ndị ahịa na Russia. Nke a mkpebi. ga-eme ka ọ dịkwuo mfe mmekọrịta ihu na ihu n'etiti LXSHOW na ndị ahịa obodo. Ọ kwukwara ozi na uru LXSHOW "Ogo na-ebu nrọ na ọrụ na-ekpebi ọdịnihu."

Adreesị ọdụ ụgbọ mmiri Russia: Моskva, Russia, Шипиловская ulylitsa, 57 domom, 4 podъezd, 4 эtazh, 159 kvartyra
Mgbe ire ere: Tom, whatsapp:+8615106988612

3


Oge nzipu: Jul-26-2023
robot
robot
robot
robot
robot
robot